Young & Awesome Feestweek!

YAY! YAY! YAY!
We bestaan 1 jaar! Deze hele week staat in het teken van onze verjaardag. Feesten jullie mee? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze week elke dag info over toffe win-acties, videoboodschappen van je favoriete auteurs en ins & outs over de nieuwste Y&A-boeken! Ook kans maken op toffe winacties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Let’s celebrate!

Magnificent monday

Happy B-day van Richelle Mead

Wauw, we kregen een speciale verjaardags-boodschap van Richelle Mead, auteur van The Glittering Court!

Quiz time: Read and feel awesome!

Door welk boek voel jij je awesome? Doe de quiz en ontdek welke boeken bij jou passen!
Klik hier om direct door te gaan naar de quiz!

Win, Win, Win!

Y&A-lovers opgelet! Op deze magnificent Monday maak je kans op een pakket met alle Y&A-goodies en twee Y&A-boeken naar keuze. What to do? > schrijf je dan snel hier in voor onze nieuwsbrief en maak de hele week kans op deze en vele andere winacties! 

Knipsel goodies

 

 

 

 


Twinkling tuesday

Glitters and twinkling stars!
Deze donkere dinsdag in november staat in het teken van stralende sterren en glitters. Zin in sprankelende boeken?

Twinkle twinkle!

hi from the subway!

Goldy Moldavsky, auteur van Kill the Boyband stuurde ons een feestelijke videoboodschap vanuit de Metro. Tof!

Twinkle & Win!

Wij houden van stralende YA’s! Waarom zouden jullie gaan stralen als jullie een exemplaar van Sterrenstof en The Glittering Court zouden winnen? schrijf je dan snel hier in voor onze nieuwsbrief en maak de hele week kans op deze en vele andere winacties! 

Knipsel Sterrenstof en Glittering Court

 

Wonderful wednesday

Let’s wonder together! 

New book: Library kiss

Tijdens deze Wonderful Wednesday zetten wij de nieuwste Y&A-titel Library Kiss van Kasie West in het zonnetje!

Afbeelding Danique

Danique van Adorable Books heeft twee weken geleden stiekem al een exclusief vooruit-exemplaar ontvangen van Library Kiss. Haar recensie vind je hier.

‘Kasie West weet echt wel hoe je een boek moet schrijven voor de lezers die niet zo houden van al die poespas ergens omheen. Ze houdt het simpel en dit pakt verrassend goed uit. Ik kan gewoon niets anders ervan maken dan dat ik erg heb genoten van dit verhaal’Danique van Adorable Books

Library Kiss – Kasie West
Autumn raakt per ongeluk ingesloten in een bibliotheek. Ze verwacht dat haar vriendinnen of haar bijna-vriendje haar wel komen redden. Als dat niet gebeurt, dringt de realiteit zich op: hoe moet ze een lang weekend overleven in de bibliotheek? Dan blijkt dat ze niet alleen is: Dax, een jongen van school, heeft zich bewust laten insluiten in het gebouw… Klik hier voor meer info over Library Kiss! 

Taartje eten met alice broadway

Eet gezellig een verjaardagstaartje mee met Alice Broadway, auteur van Inkt!

Wonderful win-actie!

De winactie van deze Wonderful Wednesday staat natuurlijk in teken van onze nieuwste Y&A-titel: Library Kiss! We geven maar liefst vijf exemplaren weg. Kans maken op deze actie? schrijf je dan snel hier in voor onze nieuwsbrief en maak de hele week kans op deze en vele andere winacties!

Knipsel Library Kiss

Thriller thursday

Brrrr! Deze Thriller Thursday van onze feestweek staat in teken van de nieuwste YA-thriller van Young & Awesome.

Audrey van The Confession of a Booknerd heeft met een toffe book aestatic (foto-collage in de sfeer van het boek) een warmmaker voor onze nieuwste thriller Als het waar is van Tara Altebrando. Victoria Scott (Titans) deelt in haar videoboodschap de ins & outs van haar favoriete feestjes. Tot slot hebben we ook nog een mooie én spannende winactie!

Banner YA 2560x768 Als het Waar

New book: Als het waar is’

Tijdens deze Thriller Thursday zetten wij de nieuwste Y&A-titel Als het waar is van Tara Altebrando in de schijnwerpers!

Audrey van The Confession of a Booknerd maakte een toffe aestatic (sfeerbeelden rondom een boek) als warmmaker voor Als het waar is.

Foto 1 Foto 2

 

 

 

 

 

Lees hier meer over Als het waar is. 

Happy b-day van victoria scott

Victoria Scott wenst Y&A ook een hele fijne eerste verjaardag. Benieuwd hoe zij haar feestjes viert? Ze vertelt het allemaal in deze video!

Hurray: win-actie!

Thriller-lovers… dit is een winactie speciaal voor jullie! Maak kans op een van de eerste exemplaren van Als het waar is.  Laat ons weten wat jouw grootste angst is. We kiezen de vijf griezeligste of leukste antwoorden uit. Kans maken op deze actie? schrijf je dan snel hier in voor onze nieuwsbrief en maak de hele week kans op deze en vele andere winacties!

Fabulous friday

Time flies when you’re having fun! 

Het is alweer de allerlaatste dag van de Y&A-feestweek. Die eindigen we uiteraard in stijl! Op deze Fabulous Friday staat The White Rose van Amy Ewing in de schijnwerpers.

New book: the white rose’

NerdyGeekyFanboy schreef een allereerste recensie over dit spannende vervolg op The Jewel. Zijn hele recensie vind je hier.

The White Rose is een goed vervolg op The Jewel, waar je merkt dat de adel nog gruwelijker is dan verwacht, maar ook merkt Violet kans maakt om daar een stokje voor te steken. Kom maar snel op met dat vervolg!– NerdyGeekyFanBoy

Banner Y&A 2560x768 White Rose

 

 

 

The White Rose – Amy Ewing
Violet is op de vlucht. Ze zoekt een veilige plek waar ze zich kan verbergen voor de Hertogin. Een plek waar ze ongezien de krachten kan ontwikkelen waarvoor de adel zo bang is. Violet ontdekt al snel dat haar speciale gaven haar tot veel meer in staat stellen dan ze ooit had durven dromen… Kan ze een einde maken aan de uitbuiting en ongelijkheid in de Jewel?  Lees hier meer over The White Rose. 

Het perfecte feestje met Amy ewing

Vieren jullie het perfecte feestje mee met de auteur van ‘The Jewel’, ‘The White Rose’ en ‘Opgesloten’?

Fabulous win-actie!

Deze allerlaatste win-actie van de Y&A-feestweek is meteen de allergrootste! Win een super-de-luxe high tea in The White Room in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam met twee vriendinnen. Daarnaast ontvangen jullie alle drie een exemplaar van The White Rose.

What to do?: ga naar onze Facebookpagina Youngandawesomebooks of onze Instgram pagina Youngandawesomebooks en tag in het Fabulous-winactie bericht de twee vriendinnen die jij graag zou willen mee nemen. En wie weet zit jij binnenkort fabulously in een van de mooiste hotels van Amsterdam aan de High Tea!

YAY! Dit willen wij stiekem ook wel winnen….. Good luck!

Doe de quiz!

Door welk boek voel jij je awesome? Beantwoord onderstaande vragen en ontdek welke Young & Awesome-boeken bij jou passen.

Step 1 of 15