Vanaf vandaag in de boekhandel: de eerste boeken van Young & Awesome!

Vanaf vandaag liggen de eerste boeken van Young & Awesome in de winkel. Sterrenstof van Krystal Sutherland, The Jewel van Amy Ewing, Verdwenen van Tara Altebrando en The Diabolic van S.J. Kincaid. Vier sterke, diverse young adult titels, van spanning tot romantiek, van sci fi en fantasy tot contemporary YA. Tegelijkertijd verschijnen vier non-book producten: tasjes, sokken, pennen en een reading journal.

vvi9789025870652Sterrenstof – Krystal Sutherland
Dé nieuwe grote YA-romance
Henry is nooit verliefd geweest. Tot Grace in het begin van het examenjaar bij hem op school komt. Het is overduidelijk dat ze een groot verdriet met zich meedraagt. Toch wordt Henry verliefd op haar. Tot over zijn oren, met open ogen, met alle kans op een gebroken hart. Want als je geen risico durft te nemen voor de liefde van je leven… wanneer dan wel?

vvi9789025870393The Jewel – Amy Ewing
Eerste deel in dystopische trilogie

Violet wordt op een veiling verkocht aan een van de rijkste dames van het land… In het landhuis van de Hertogin wacht haar een leven vol luxe, maar ook gevangenschap en duistere plannen. Violet moet ontsnappen voor het te laat is.

 

vvi9789025870454Verdwenen – Tara Altebrando
Psychologische thriller

Hoe weet je wie je bent als je je niets kunt herinneren?
Elf jaar geleden verdwenen zes kinderen. Ze werden nooit gevonden. Nu komen er vijf terug – zonder ook maar één herinnering aan wat er met hen is gebeurd.

The Diabolic – S.J. Kincavvi9789025870553id
Stand alone scifi adventure
Nemesis lijkt een doodgewoon meisje, maar ze is levensgevaarlijk. Ze is een Diabolic, gemaakt om te doden. Ze wordt gekocht om een adellijk meisje te beschermen – zo nodig met haar leven.