Vier nieuwe titels voor echte YA-fans!

Goed nieuws voor YA-liefhebbers. Dit voorjaar verschijnen er vier nieuwe titels bij Young & Awesome. Na Sterrenstof, The Jewel, Verdwenen en The Diabolic komt Young & Awesome opnieuw met vier sterke, diverse young adult titels. Bij deze titels krijgt de lezer het e-book cadeau! De boeken verschijnen tussen februari en mei van dit jaar.

Opgesloten - Ik ben geen nummer, ik ben RavenThe Jewel – Opgesloten – Amy Ewing
Extra uitgave bij dystopische trilogie The Jewel
Raven wordt tijdens de veilig verkocht aan de gravin van de Steen. Ze voelt meteen aan dat deze dame niet deugt. Met gruwelijke experimenten probeert de gravin Ravens wil te breken. Hoe lang kan Raven dit volhouden?

 

titans omslagTitans – Victoria Scott
Een wedstrijd die je leven kan veranderen
Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden. Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: meedoen aan de race van de Titans! Deze mechanische paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen. Durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine?

 

Kill the boyband – Goldy Mokill-the-boy-bandldavsky
Hilarisch, verontrustend verhaal waarin niets is wat het lijkt

Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

 

 

dbwDonkerblauwe woorden – Cath Crowley
Het ultieme boek voor YA-liefhebbers: een lovestory in een boekwinkel
In de tweedehandsboekwinkel van Henry’s vader staat een kast met boeken waarin klanten mogen schrijven. In deze kast laat Rachel een liefdesbrief achter voor hem, vlak voordat ze gaat verhuizen. Hij beantwoordt haar brief niet. Jaren later keert Rachel terug naar de boekwinkel. Krijgen Rachel en Henry een tweede kans?