Young & Awesome is klaar voor de zomer met 3 nieuwe titels

Bij Young & Awesome gaan we de zomer in met drie gloednieuwe titels! Inkt is het eerste deel in een spannende dystopian trilogie. Brieven aan de duisternis is een hartverscheurende eigentijdse YA-romance en The Glittering Court is het eerste deel in een betoverende trilogie voor fans van The Jewel. De perfecte combinatie tussen een kostuumdrama en YA-fantasy. En bij alle drie de boeken (die € 17.50 kosten) krijg je het e-book gratis, ideaal voor op vakantie!

Brieven aan de duisternisBrigid Kemmerer
Als je je hart verliest aan een onbekende
Juliet laat brieven achter op het graf van haar moeder. Declan werkt op het kerkhof vanwege een taakstraf. Wanneer hij een van Juliets brieven vindt, ontstaat een bijzondere briefwisseling, die zich al snel uitbreidt naar mail en app. Op papier en beeldscherm vertellen Juliet en Declan elkaar alles, denkend dat ze elkaar nog nooit ontmoet hebben. Ze zitten echter op dezelfde middelbare school. Wat doe je als de enige persoon die je echt volledig vertrouwt niet is wie je dacht dat hij was?

The Glittering CourtRichelle Mead
Alles op het spel om te kunnen zijn wie je bent…
Adelaide moet trouwen om te voorkomen dat haar familie in geldproblemen raakt. Ten einde raad neemt ze de plaats in van een dienstmeisje dat is uitgekozen voor The Glittering Court, een bedrijf dat meisjes van lage komaf een stoomcursus geeft tot nette jongedame. Adelaide laat alles achter zich, zelfs haar naam. De kans op ontdekking is levensgroot. Maar ze heeft alles over voor een kans om controle te krijgen over haar eigen leven…

InktAlice Broadway  
Is je ziel te vangen in een tatoeage?
Leora leeft in een wereld zonder geheimen: alle ervaringen, mijlpalen en misstappen worden als tatoeages op je huid weergegeven, zichtbaar voor iedereen. Leora kan tatoeages ‘lezen’: ze voelt de verhalen en emoties erachter. Daar zit niet iedereen op te wachten. Wanneer blijkt dat Leora’s vader niet was wie ze dacht dat hij was, komt haar hele leven – haar hele identiteit – op losse schroeven te staan.